Friday, September 7, 2012

TAHNEE AND ISABELLA FOR THE STYLINGEVENT OF FRED VAN LEER AND MARLIES DEKKERSGisteravond vond de Styling event plaat van Fred van Leer. Fred gaf tijdens dit event tips waarin Marlies Dekkers lingerie werd gecombineerd met de trends van dit seizoen.

Vele mensen hebben moeite met een keuze te maken wat ze nou aan moeten trekken voor een bepaalde gelegenheid. Welke kleur staat wie  goed, wat moet je absoluut niet aantrekken, wat wel en hoe laat je op een chique manier iets van je lingerie zien.

Gedurende 2 presentaties van een uur hadden 100 vrouwen de kans om op al deze vragen een antwoordt te krijgen of om zelf nog een persoonlijke vraag aan Fred te stellen.

Samen met collega model Isabel showde wij Fred zijn creaties en zo kregen alle dames een perfect beeld wat nou een goede combinatie is en wat echt een no go is. Zo kunnen vrouwen met een maatje meer beter niet een korset aantrekken met een lage broek. Wil je dit toch doen doe er dan een lange singlet onder in dezelfde kleur zodat je geen randjes over je broek krijgt en je lichaam er veel mooier uitziet.

Fred gaf als tip mee aan iedereen dat we dit seizoen moeten investeren in een goede jeans! Jeans draag je het hele jaar door! Tevens blijft hij herhalen dat schoenen je outfit maken!

Wie ook geïnspireerd wil worden door de nieuwe collectie van Marlies Dekkers kan deze vinden op de 2de etage van de Bijenkorf! De hele nieuwe collectie is daar nu te koop!

By Tahnee FrijtersNo comments: